Wijn staat centraal in hun leven
De familieleden van de wijndomeinen combineren een grote liefde voor hun thuisland met veel passie voor hun ambacht. Ze zijn meestal afstammelingen van boeren en aristocraten, en wonen en werken op traditionele boerderijen en historische landgoederen. Hun wijngaarden liggen op hellingen en in valleien, waar ze verschillende druivensoorten verbouwen om wijnen met een lokale en regionale karakter te maken. Wat ze allen gemeen hebben, is dat de wijn centraal staat in hun leven. Ze zijn toegewijd aan de kwaliteit van hun wijnen en zijn trotse ambassadeurs van hun identiteit en cultuur.
Passie, zorg en duurzaamheid
De wijnbouwers richten zich sterk op natuurlijke methoden en duurzaam beheerde wijngaarden, waarbij ze de bodem en wijnstokken met de grootste zorg behandelen. Door dagelijkse inspectie, doordachte en kundige snoei leggen ze de basis voor een oogst van topkwaliteit.
Making good wines is a craft but making great wines is an art
Voor een unieke kwaliteitswijn is tijd essentieel. Tijdens maanden van een grote inspanning van de wijnbouwers rijpen de beste druiven in de gulle zon van Europa. Na de oogst in het najaar worden de druiven voorzichtig naar de wijnkelders gebracht en begint het gevoelige vinificatieproces onder het waakzame oog van de oenoloog en zijn team wijnmakers. Het productieproces dient slechts één doel: eersteklas kwaliteit!
"La vita è troppo breve per mangiare e bere male"
“Het leven is te kort om slecht te eten en drinken.” Toch kiezen we vaak voor gemak en lage prijzen. Dit maakt het lastig om de juiste keuze te maken; past de wijn bij het gerecht en wat vinden anderen ervan? Is de wijnhandelaar betrouwbaar en begrijpt hij mijn wensen? Geen zorgen! Bel of mail ons met uw vragen. Wij vinden de perfecte wijn voor u zodat u zich geen zorgen hoeft te maken.